KIINAN KAUPAN JA KULTTUURIN VALMENNUS, KOULUTUS 

Facebook Twitter Gplus LinkedIn RSS
Osuusmyllynkatu 5
33700, Tampere
040 5253 111
ChinaWorks Taustat

KIINAKONSULTOINTIA KOULUTUSTEN JA EKSKURSIOIDEN MUODOSSA

Kouluttajillamme on käytännön kokemusta Kiinan liiketoiminnasta

ChinaWorks on pitkään toiminut Kiinan markkinoilla keräten vankkaa käytännön kokemusta useilta eri toimialoilta ja maantieteellisiltä alueilta. Ota yhteyttä!

Monipuolinen tausta takaa osaamisen

Kouluttajamme ovat aiemmin työskennelleet eri puolilla Kiinaa muun muassa telekommunikaation ja ohjelmistokehityksen, metsä- ja pakkausteollisuuden, rakennusmateriaaliteollisuuden sekä nahka- ja tekstiiliteollisuuden aloilla, joista he ovat myöhemmin siirtyneet yksityisiksi yrittäjiksi kansainvälisen kaupan pariin.

Yksi yrityksemme avainvahvuuksista onkin kouluttajiemme monipuolinen tausta.

Kokemusta itärannikolta ja sisämaasta

Olemme monipuolisten alojen lisäksi keränneet kokemusta myös eri puolilta Kiinaa. Meillä on vankkaa kokemusta niin Helmijoen suiston alueelta (Guangdong, Hongkong ja Macao) kuin myös Shanghaista, Pekingistä ja Wuhanista.

Oltiinpa sitten itärannikon metropoleissa tai vähemmän tunnetussa sisämaassa, me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vahvan näkökulman siihen, minkälaisia mahdollisuuksia ja haasteita länsimaiset yritykset kohtaavat Kiinassa.

Ammattilaisemme hallitsevat Kiinan liiketoiminnan

Kaikilla kouluttajillamme on paljon käytännön kokemusta Kiinan liiketoiminnasta sekä kiinalaisten liikemiesten kanssa toimimisesta heidän omalla kielellään. Läsnäolo markkinoilla jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien tuo näkemyksiimme ajallista syvyyttä.

Ammattilaistiimiämme vetää Juha Moilanen

ChinaWorks-tiimin vetäjä, Juha Moilanen (KTM), hallitsee Kiinan kulttuurin ja liiketoiminnan erityispiirteet. Moilanen myös aktiivisesti seuraa Kiinan markkinoita ja kiinalaisessa yhteiskunnassa tapahtuvia muutoksia.

Hän on toiminut Kiinassa teollisuuden operatiivisissä johtotehtävissä sekä yrittäjänä, ja kirjoittanut kirjan konfutselaisesta liiketoimintakulttuurista (Guanxi – liiketoiminta kiinalaisella kulttuurialueella, 1997).

Juha Moilasen LinkedIn-profiili: http://www.linkedin.com/in/juhamoilanen