KIINAN KAUPAN JA KULTTUURIN VALMENNUS, KOULUTUS 

Facebook Twitter Gplus LinkedIn RSS
Osuusmyllynkatu 5
33700, Tampere
040 5253 111
ChinaWorks Referenssit

VANKKOJA REFERENSSEJÄ JA KÄYTÄNNÖN KOKEMUSTA KIINASTA

ChinaWorks on toiminut Kiinan markkinoilla pitkään, joten ammattilaisemme ovat ehtineet olla mukana mitä erilaisimmissa projekteissa. Olemme keränneet kokemusta muun muassa telekommunikaation, metsäteollisuuden ja vaateteollisuuden aloilla ja myöhemmin siirtyneet yksityisiksi yrittäjiksi kansainvälisen kaupan pariin.

Koulutukset

Operatiivisten liiketoimintakoulutusten pääkohderyhmiä yrityskentässä ovat pk-yritysten johtoryhmät silloin, kun yrityksen Kiina-operaatiot ovat sen strateginen fokus. Koulutukset ovat usein luonteeltaan konsultatiivisia ja niissä pyritään löytämään vastauksia yritykselle spesifien ongelmien ratkaisemiseksi.

Suuryrityksissä koulutus kohdistuu tyypillisesti niihin tiimeihin, joita yrityksen Kiina-operaatioiden luonne koskettaa: ostotoiminta, logistiikka/toimitusketjun hallinta (SCM), tuotekehitys, tekninen tuki, myynnin tukipalvelut jne.

Komennustyöntekijöiden perehdytyskoulutuksissa kohderyhmänä ovat lähetettävien komennus-työntekijöiden ja heidän perheidensä lisäksi esimiehet ja tukitiimit, koska vieraan liiketoimintaympäristön ymmärtäminen myös pääkonttorissa edesauttaa merkittävästi komennuksen onnistumista.

Ekskursiot ja yritysvierailut

ChinaWorks alihankkijoineen on järjestänyt lukuisia delegaatiovierailuita eri puolille Kiinaa. Erityisosaamistamme ovat korkean räätälöintiasteen vaativat delegaatiomatkat joissa fokus on tutustua tietyn toimialan markkinatilanteeseen, tai tietyn markkina-alueen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Myös messu- ja tutustumismatkojen suunnittelu ja johtaminen kuuluvat palveluihimme. Ohessa pari lausuntoa toteuttamistamme delegaatiojärjestelyistä.

“Juha Moilanen hallitsee erinomaisen hyvin Aasian yritysten liiketoimintamallit sekä ne aasialaisen kulttuurin ominaispiirteet, jotka ovat tärkeitä suomalaisille yrityksille Aasian operaatioissa.”
Vuorineuvos Kari Neilimo

“Erinomaiset arviot osallistuneilta tamperelaisyrityksiltä matkan jälkeen suoritetussa palautekyselyssä.”
Kaupunkineuvos Timo P. Nieminen

Ota yhteyttä kaikissa lisäkysymyksissä. Toimitamme mielellämme lisätietoa referensseistämme.